Skip to main content

Over mij

ThomWeb

Even kennis maken

Een website laten bouwen door Thomweb?

Sinds 2010 ben ik erachter gekomen dat ik mediaontwikkeling oftewel het bouwen van websites een leuke bezigheid vindt. Naarmate ik mij er steeds meer in verdiepte begon ik het steeds leuker te vinden dus wou ik mijzelf hierin meer specialiseren.

Daarom ben ik de opleiding Mediaontwikkeling/Applicatiebeheerder in Leiden gestart en tijdens mijn stages kwam ik erachter dat het ontwerpen en opbouwen van websites mijn favorieten onderdeel is. Daarbij hield ik mij ook bezig met de functionele kant van webapplicaties maar het in elkaar zetten van ontwerpen is echt mijn passie.

Tijdens mijn studie werkte ik bij een call center om bij te verdienen als klantenservice medewerker. Hierdoor heb ik veel geleerd over communicatie en marketing. Daarom vindt ik het heel belangrijk als iemand mij benaderd en aangeeft ik wil een website laten bouwen, er goed wordt afgestemd wat de wensen zijn. Het liefste doe ik dit 1 op 1 met een kop koffie of een glaasje water.

Na mij opleiding had ik bij bepaalde stages een goede indruk achtergelaten en werd al snel gevraagd op basis van freelance websites voor ze te bouwen. Toen dacht ik bij mijzelf ik maak het officieel en begin als zzp’er.

Sindsdien heb ik een leuke samenwerking met mijn nicht Carmén Huisman (Grafische ontwerper). Door haar ervaring en creativiteit maken wij samen unieke en strakke websites. Zij maakt het ontwerp en ik pas het toe tot een geheel werkende website zonder af te wijken van het concept.

Wilt u door ons een unieke website laten bouwen? Neem dan gerust contact op, we hopen wat voor u te betekenen.

Offerte aanvragenKlantcases