Skip to main content

Mijn werk

Portfiolio

TogetHR

Organisaties die op een slimme manier groeien, zijn succesvoller. Daar geloven wij bij Togethr heilig in. Slim groeien is groeien met overtuiging, drive én rendement. Als medewerkers ontdekken wat ze in hun mars hebben, geeft dat een enorme kick.

Bekijk de website

Premiumhousing

De bij Premium Housing aangesloten makelaars luisteren goed naar de wensen van hun opdrachtgevers, met als doel op een kordate wijze een match tot stand te brengen.

Bekijk de website

HelloSales

Hello Sales is één van de snelst groeiende direct sales organisatie die gericht is om mensen te coachen en begeleiden. Gemotiveerde mensen ontwikkelen wij in de sales en business development.

Bekijk de website

Linkacademy

Najat is een ervaren docent, trainer en cultureel ondernemer. Vanuit haar ervaring in het maatschappelijk werkveld richt ze haar producties in het bijzonder op activering middels educatie en cultuur voor actief burgerschap en dialoog.

Bekijk de website

Yugro

Met het slimme Yugro platform zorg je voor een doorlopend proces waarin ontwikkelambities, leerdoelen en acties rondom persoonlijke groei van de medewerker centraal staan.

Bekijk de website

Prullenzo

Prullenzo.com is een affiliatie webshop die zich bezighoud met het onderzoeken van de beste deals die online verkrijgbaar zijn.
Dit zijn producten van onder andere Mediamarkt, Aliexpress en HP Store.

Catalados

Catalados heeft meer dan 15 jaar ervaring, en daar hoort natuurlijk een prachtige salon bij. Daarom hebben ze begin 2014 de salon Haarlem compleet verbouwd

Bekijk de website