Skip to main content

Een website naar wens

Leiden

Een professionele website voor het decennium

Bent u in de buurt van Leiden gevestigd en wilt u een website laten maken Leiden? Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, zonder addertjes onder het gras. Behoeften aan een webshop, blog, informatie website of portaal? Laat het mij weten.

Zowaar kan ik u een website garanderen die volledig naar wens is. Daar staat tegenover dat de website voor alle apparaten beschikbaar zal zijn met een strak design. Ook zal ik ervoor zorgen dat u goed geïndexeerd wordt in Google, Bing en andere zoekmachines. Waardoor er meer verkeer op uw website zal komen wat kan escaleren tot meer aanvragen of belangstelling.

Bekijk intussen mijn pakketten en/of portfiolio.

Responsive
Uw website wordt voor alle meest gebruikte apparaten geoptimaliseerd
Zoekmachine vriendelijk
Laat uw nieuwe of bestaande website optimaliseren voor zoekmachines
Uniek design
Samen met u maken we een uniek design

Website volledig op maat

CustomAanbevolen

€85

Per uur
  • Ontwerp op maat
  • Unique design
  • Tevredenheidsgarantie
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Webshop mogelijkheden
  • Extra product opties
  • Speciale API’S
  • 1 maand gratis support
Meer info

Waarom een website laten maken

Zoals gezegd kunt u bij mij een website laten maken Leiden maar waarom is het nodig?

Veel klanten controleren altijd eerst de website voordat ze een product willen kopen of gebruik willen maken van een dienst. Bovendien dient uw website ook als het perfecte visite kaartje waar de bezoeker alles over uw bedrijf kan vinden.

Bent u nog niet volledig overtuigd? Bekijk dan gerust mij portfolio of neem vrijblijvend contact op.

Mijn portfolio

Bekijk hier mijn werk