Skip to main content

Op maat gemaakte WordPress website

Professionele WordPress website

Er zijn vele voordelen van het laten maken van een WordPress-website

Er zijn vele voordelen van het laten maken van een WordPress-website. Thomweb heeft veel ervaring met WordPress-websites,  we weten wat er nodig is om een goede website te maken met de beste technologie.

Optimaliseren

Thomweb heeft ook veel tijd besteed aan het optimaliseren van de website voor zoekmachines, waardoor de website beter scoort in zoekresultaten. Bovendien bieden we klanten een klantgerichte service, waarbij we altijd klaar staan om te antwoorden op al je vragen. Thomweb biedt ook hosting-oplossingen, waardoor je website altijd stabiel en betrouwbaar is.

Bekijk intussen het portfiolio.

Waarom WordPress

WordPress is een open source content management systeem (CMS) dat veel gebruikt wordt door bedrijven voor hun websites. Het is een krachtig en gebruiksvriendelijk platform dat een snelle website bouw mogelijk maakt.

Thomweb is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van WordPress websites. Thomweb biedt een breed scala aan diensten, zoals:

 • Het ontwerpen van een website,
 • Het installeren van een theme
 • Het configureren van plugins.

WordPress hosting

Opzoek naar een hosting voor je website? Thomweb biedt hosting voor WordPress websites, laat jouw site hosten op onze servers. Hierdoor krijgt je website een snelle laadtijd, een goede beveiliging en de beste prestaties.

Ondersteuning

Thomweb biedt ondersteuning voor WordPress websites. Thomweb is altijd klaar om je te helpen met het oplossen van problemen met je website of met het installeren van nieuwe features.

Thomweb is een bedrijf dat je kan helpen met het bouwen van een professionele WordPress website. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner om je WordPress website te bouwen, dan is Thomweb een uitstekende keuze voor je WordPress-website met een professionele touch.

Geen standaard thema

Met onze op maat gemaakte thema’s kan je een website maken die er professioneel en modern uitziet, terwijl je nog steeds al uw eigen voorkeuren kunt instellen. Thomweb kan zelfs een website maken met een unieke stijl die past bij de identiteit van uw bedrijf of organisatie. Als je meer informatie wilt over de mogelijkheden van een op maat gemaakte WordPress website kunt u contact opnemen met ons.  Graag adviseren over wat er mogelijk is en wat het beste bij je wensen past.

Responsive
Uw website wordt voor alle meest gebruikte apparaten geoptimaliseerd
Zoekmachine vriendelijk
Laat uw nieuwe of bestaande website optimaliseren voor zoekmachines
Uniek design
Samen met u maken we een uniek design

Website volledig op maat

CustomAanbevolen

€85

Per uur
 • Ontwerp op maat
 • Unique design
 • Tevredenheidsgarantie
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Webshop mogelijkheden
 • Extra product opties
 • Speciale API’S
 • 1 maand gratis support
Meer info

Waarom een website laten maken

WordPress website en SEO

Er zijn verschillende manieren waarop je een WordPress website kunt maken die zoekmachinevriendelijk is en uitstekende conversies oplevert. Hieronder vind je een aantal tips die worden toegepast om je WordPress website zoekmachinevriendelijk te maken.

 1. Gebruik een SEO-plugin. Dit is een belangrijke stap om je WordPress website zoekmachinevriendelijk te maken. Er zijn verschillende SEO-plugins beschikbaar waarmee je je website kunt optimaliseren voor zoekmachines.
 2. Maak gebruik van SEO-geoptimaliseerde URL’s. Door SEO-geoptimaliseerde URL’s te gebruiken, kunnen zoekmachines je website gemakkelijker indexeren.
 3. 3. Zorg ervoor dat je website snel laadt. Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die razendsnel laden. Gebruik een caching-plugin zoals W3 Total Cache of WP Super Cache om de laadtijd van je website te verkorten.
 4. Voeg meta-beschrijvingen toe aan je pagina’s. Meta-beschrijvingen geven zoekmachines meer informatie over je website en beïnvloeden waar je website in de zoekresultaten wordt weergegeven.
 5. Zorg ervoor dat je website voldoet aan de richtlijnen van Google. Dit zorgt ervoor dat je website beter wordt geïndexeerd door Google.
 6. Maak gebruik van interne links. Door interne links te gebruiken, kunnen zoekmachines gemakkelijker vinden wat er op je website staat.
 7. Maak gebruik van sociale media. Door je website te promoten op sociale media, kun je meer verkeer naar je website trekken.
 8. Maak gebruik van content marketing. Door content marketing te gebruiken, kun je je website beter vindbaar maken voor zoekmachines.

Deze tips worden door Thowmeb toegepast, Je WordPress website zal uitstekende conversies opleveren en zoekmachinevriendelijk worden.

Mijn portfolio

Bekijk hier onze klant cases