Skip to main content
Internet

Laat een hoge kwaliteit website maken met WordPress

Heb je nog geen website voor jouw bedrijf? Dan is het geen overbodige luxe om dit alsnog aan te maken. Het is namelijk een feit dat online vindbaarheid tegenwoordig een grote rol speelt wanneer je graag nieuwe klanten wilt binnenhalen. WordPress is een heel geschikt systeem om je website in te bouwen; het bevat veel kant-en-klare templates die je zo in kunt vullen. Maar duizelt het je al bij de gedacht om zelf aan de slag te gaan? Dan kan je altijd je website laten maken door een gespecialiseerd bedrijf, zoals Nordique. Het fijne in dit geval is dat de website niet alleen gebouwd wordt, maar je kunt deze ook door de specialisten laten onderhouden. Zo heb je er verder geen omkijken meer naar. 

Geef het beheer van je website uit handen 

Het beheer van je website, wat is dat nou eigenlijk? Wanneer je website eenmaal online is, betekent dit niet dat je er niet meer naar om hoeft te kijken. Om te zorgen dat je doelgroep op de hoogte blijft van het laatste nieuws, is het verstandig om regelmatig een blog te schrijven en op je website te zetten. Of je wilt na verloop van tijd je diensten uitbreiden en extra pagina’s toevoegen. Wanneer je dit uit handen geeft, kan je dit een hoop tijd besparen. Sterker nog, er is ook een tekstschrijver aanwezig die de inhoud van de pagina’s voor je schrijft. Het enige wat jij in dit geval hoeft te doen is contact opnemen en duidelijke instructies doorgeven. Is de tekst naar wens? Dan wordt deze zo spoedig mogelijk op je website geplaatst. 

De optimalisatie van jouw website 

Naast het beheer van jouw online visitekaartje speelt ook optimalisatie een grote rol. Het kan namelijk voorkomen dat je online toch niet zo goed gevonden wordt door nieuwe klanten als je dacht. In dit geval kunnen de specialisten jouw website eens flink opfrissen met het oog op de gebruiksvriendelijkheid en alle content. Van tevoren krijg je een rapportage van de bevinden en een voorstel wat er verbeterd kan worden, zodat jij online beter te vinden bent. 

Zorg voor goede internet marketing

Je website is dus je online visitekaartje, maar daarnaast zijn er nog een aantal andere aspecten die je helpen om beter gevonden te worden. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan online adverteren, het gebruik van social media en linkbuilding? Wanneer je het merendeel van deze vragen hebt beantwoord met een ‘nee’, raden wij je zeker aan om contact op te nemen met gespecialiseerde marketeers. Zij leggen je in begrijpelijke taal uit wat elke strategie betekent, wat de aanpak is en wat je kunt verwachten. En niet geheel onbelangrijk: zij nemen je al het werk uit handen zodat jij je verder volledig kunt focussen op je bedrijf. 

 

Bron: internetbureau Nordique.nl