Skip to main content
Internet

Linkbuilding – Artikel plaatsen of Link plaatsen

Artikel plaatsen

Start met linkbuilding op artikelplanet

Wil je een website een seo boost geven? Bij artikelplanet kan er een ruim aanbod aan hoogwaardige websites gevonden worden. Op deze websites kunnen artikelen en links geplaatst worden tegen een kleine vergoeding.

Door via Artikelplanet links en artikelen te plaatsen geef je jou website de SEO boost om in de google ranking te stijgen. Met meer dan 20 unieke websites met vele rubrieken kunnen onbeperkt artikelen geplaatst worden. Plaats links op websites die relevant zijn voor jou website.

Wilt u een product, website of andere web gerelateerde bekendheid opwekken? Bij Artikelplanet kunt u tegen een kleine betaling een artikel plaatsen op hoogwaardige blogs en nieuws websites.  Een artikel plaatsen gaat heel makkelijk en wordt direct gepubliceerd. Maak een keus uit meer dan 20 websites en begin met het plaatsen van artikelen.

Waarop moet ik letten

Een artikel moet uit unieke content bestaan en er mogen maximaal 3 links aan het artikel worden toegevoegd.. Daarnaast moet het artikel uit minimaal 200 woorden bestaan. Het artikel moet worden opgesplitst in kopjes. Er is de keuze om het artikel op een website te plaatsen, maar het is ook mogelijk om hetzelfde artikel op meerdere websites te plaatsen. Kijk goed of het artikel gerelateerd is aan de website waar het voor geschreven wordt. Als een artikel niet gerelateerd is aan de website zal er weinig profijt zijn. Wanneer het artikel is geplaatst zal direct een indexering worden aangevraagd, zodat het zo snel mogelijk wordt opgepakt en weergeven in de Google index.

Waarom een artikel plaatsen op gerelateerde websites

Door een artikel te plaatsen op gerelateerde websites vergroot u de kans van een website waarvoor u schrijft hoger in de zoekmachine resultaten te komen. Je vergroot hiermee de autoriteit van je website op het internet.