Skip to main content

Website laten onderhouden

Wilt u een website laten maken of een website laten onderhouden?

Sinds kort ben ik begonnen met mij eigen onderneming omtrent webdevelopment. Bij een onderneming hoort natuurlijk een website bij die ik natuurlijk geheel zelf heb ontworpen/gebouwd.

Daarom kan ik nu met trots de lancering van mijn nieuwe website mededelen. Neem gerust een kijkje rond de website, ik sta open voor feedback mochten er op of aanmerkingen zijn.

Is uw website up-to-date?

Tegenwoordig is het zeer belangrijk uw website regelmatig bij te werken want mocht dit niet gebeuren dan is de website zeer kwetsbaar voor hackers en virussen. Bijgevolg dat u minder goed gaat scoren bij zoekmachines maar ook in het ergste geval helemaal niet meer wordt opgenomen in de resultaten.

Zoals gezegd is een website laten onderhouden erg belangrijk, contacteer daarom uw programmeur regelmatig om aanvallen te voorkomen.

Toch meer informatie nodig over het onderhouden van websites?

Een website laten onderhouden door mij? Neem vrijblijvend contact op

Waarom moet de inhoud regelmatig aangepast worden?

Instanties zoals Google controleren vaak of er veranderingen zijn geweest op websites om de score te bepalen. Desondanks word hier vaak geen aandacht aan besteed waardoor u mogelijk minder bezoekers zult krijgen.

Wat u hier aan kunt doen zijn verschillende punten zoals een blog bijhouden, links op relevante websites plaatsen die naar uw website laten en om de zoveel tijd teksten aanpassen.

Daarbij kan de vindbaarheid van de website ook verbeterd worden door een optimalisatie uit te voeren bijvoorbeeld afbeeldingen verkleinen, een caching systeem gebruiken, Scripts en CSS verkleinen en als laatste de juiste koppen/indeling toepassen.

Verbeter de prestaties voor smartphones & tablets

Tegenwoordig worden meer als 80 procent van de websites via een smartphone bezocht. Daarom is het zeer belangrijk dat de website snel laad en niet te grootte bestanden heeft. Wat vaak veel invloed heeft is waar uw websites gehost worden met de bedoeling hoe snel de servers zijn. informeer daarom goed bij verschillende partijen om er zeker te zijn dat uw website niet vertraagd wordt door langzame servers. Ten slotte zoals er al eerder vermeld stond moeten bestanden zoals afbeeldingen verkleint worden voor een betere prestatie.